Lietuvos ekologinių ūkių asociacija (LEŪA) balandžio 10 d. kviečia dalyvauti konferencijoje „EKOLOGIŠKA PRODUKCIJA: tikra ir verta palaikymo”.
Konferenciją, kurią organizuoja ŽŪKB „BIO LEUA” vyks balandžio 10 d. 9.30 val. – 13.00 val. VDU Žemės ūkio akademijos Konferencijų salėje (adresas: Universiteto g. 8A, Akademija, Kauno r., 214 kab.)
Konferencijoje bus nagrinėjamos aktualios temos ir ekspertų įžvalgos apie ekologišką maistą, ekologiją, tvarumą ir trumpąją tiekimo grandinę, kooperaciją.
Nuotraukoje: LEŪA vadovas Mindaugas Petkevičius
LEŪA pirmininkas Mindaugas Petkevičius pažymi, kad lietuviškas ekologiškas maistas ne tik sveikesnis ir sotesnis, bet ir prisideda prie aplinkos (dirvožemio, vandens, kraštovaizdžio, biologinės įvairovės) išsaugojimo. Ekologiškame maiste nėra sintetinių pesticidų, antibiotikų likučių ar GMO, todėl jis saugesnis vartotojams. Be to, rinkdamiesi ekologiškus produktus, remiame vietos ūkininkus, skatiname vietinę ekonomiką. Tai – sąmoningas pasirinkimas geresnei sveikatai ir tvariai ateičiai. Konferencijoje žemės ūkio kooperatinė bendrovė „BIO LEUA” pasidalins gerąja patirtimi, pristatysime maisto produktų viešųjų pirkimų aktualijas, kooperacijos galimybes ir perspektyvas. Bus įdomu, todėl kviečiu visus dalyvauti.
Konferencijos programą ir REGISTRACIJĄ Į KONFERENCIJĄ RASITE ČIA
Renginio metu Jūsų lauks NEMOKAMA ekologiškų produktų degustacija.