Išrinkta nauja Šalčininkų rajono žemdirbių asociacijos vadovybė

Kovo 1 d. Šalčininkų rajono žemdirbių asociacijos visuotiniame narių suvažiavime išrinktas naujas asociacijos pirmininkas ir taryba. Asociacijos narių pasitikėjimą pelnė garbingas rajono ūkininkas Andžej Kulevičius, o tarybos nariais išrinkti: Ana Dudinska, Robert Matulevič, Genrik Kolendo, Nijolia Andruškevič, Barbara Novikova, Tareuš Rus, Marija Liplianskaja, Andžej Želudevič.

Dėkodamas rajono ūkininkams už pasitikėjimą, Andžej Kulevičius pažymėjo, kad darbas žemdirbių savivaldoje yra labai reikalingas siekiant atstovauti organizacijos interesams ir spręsti aktualius klausimus.

 

Šalčininkų rajono žemdirbių susitikime dalyvavęs Žemės ūkio rūmų direktorius Sigitas Dimaitis padėkojo iki šiol asociacijai vadovavusiam pirmininkui Genrik Kolendo ir apdovanojo ŽŪR pirmininko dr. A.Svitojaus padėkos raštu. „Jūsų kantrybė, pasiryžimas ir atsidavimas atstovaujant rajono žemdirbių ir kaimo gyventoju interesams – puikus pavyzdys, kaip reikia nuosekliai dirbti, telkti žmones bendriems tikslams ir atstovauti. Didžiuojamės, kad Šalčininkų rajono žemdirbių asociacija yra ŽŪR narė. Žinia, kad tiek žemdirbiai, tiek kaimo gyventojai susiduria su iššūkiais, todėl visų organizacijos narių aktyvumas, bendras susitelkimas ir iniciatyvos yra labai reikšmingos ir svarbios ne tik jūsų rajono, bet visos šalies mastu“, – kalbėjo S.Dimaitis.