Kviečiame į politinius debatus spalio 4 d. „Kaimo plėtra ir žemės ūkis: iššūkiai ir galimybės“

2024 m. spalio 4 d. (penktadienį), 13:00 val. Žemės ūkio rūmuose, II aukšto salėje (adresu: K. Donelaičio g. 2, Kaunas) organizuojami politiniai debatai su kandidatais į LR Seimą „Kaimo plėtra ir žemės ūkis: iššūkiai ir galimybės“.

Maloniai kviečiame registruotis iš anksto užpildant registracijos formą, kurią rasite   ČIA

***

Lietuvos žemės ūkio rūmai – žemdirbių ir kaimo gyventojų skėtinė asociacija, aktyviai ir atsakingai dalyvaujanti teisėkūros procesuose, teikianti siūlymus įvairiais kaimo plėtros ir žemės ūkio politikos klausimais bei atstovaujanti narių interesams šalies bei užsienio mastu, todėl įvairių partijų atstovus kviečia dalyvauti debatuose „Kaimo plėtra ir žemės ūkis: iššūkiai ir galimybės“.

Šiuo metu yra tariamasi su politinėmis partijomis, kas bus deleguoti į debatus apie kaimo plėtrą ir žemės ūkį, todėl detalesnę informaciją pateiksime vėliau.

Debatuose kviečiame dalyvauti Žemės ūkio rūmų organizacijų lyderius ir narius, rajonų savivaldybių atstovus, kaimo bendruomenių lyderius ir narius, ūkininkus, mokslo ir mokymo institucijų atstovus, kitus suinteresuotus asmenis.

 

Viršelio nuotrauka Molėtų r. ūkininkės Vaidos Jateikės, kurioje jos dukrytė Vėja